Alguns dels projectes realitzats

  • Proyecto hosteleria Cocina del CETT
  • Proyecto hosteleria Techo de cocina del CETT
  • Proyecto hosteleria Mesa de trabajo del CETT
  • Proyecto hosteleria Mesa de trabajo del CETT
click per ampliar la imatge

Noves aules-cuina al CETT

Equipació de les noves aules de pre-elaboracions, espai de recerca i innovació i aula tecno-culinària, així com la renovació del sistema d'extracció de la cuina principal.

 

  • Proyecto hosteleria Cocina del CETT
  • Proyecto hosteleria Techo de cocina del CETT
  • Proyecto hosteleria Mesa de trabajo del CETT
click per ampliar la imatge

CETT Escola de Turismo i Hosteleria

Aquesta és una reforma integral de la cuina-aula de la prestigiosa Escola d'Hosteleria CETT de Barcelona. Es va eliminar la instal.lació antiga, es van redistribuir totalment els espais interiors i es van instal.lar els nous equipaments. Va ser un exigent projecte claus en mà amb un calendari inalterable per l'execució degut al breu periode de inactivitat de la propietat.

  • Zona de pase en el Restaurante vinicola
  • Piano gastronómico de la firma Charvet en el Restaurante vinicola
  • Cuarto frio  en el Restaurante vinicola
click per ampliar la imatge

Restaurant Vinícolas

Disseny i equipament de la reforma de cuina del restaurant-vinoteca Vinícolas, a San Juan d'Alacant. En el disseny d'aquesta cuina, es van tenir en compte els requisits de la propietat en quant a les solucions "a mesura" amb un alt nivell d'acabats per la realització del projecte.

  • proyecto hosteleria en pepe Viera
  • proyecto hosteleria en pepe Viera
  • proyecto hosteleria en pepe Viera
  • proyecto hosteleria en pepe Viera
click per ampliar la imatge

Restaurant Pepe Vieira

Disseny i equipament de la cuina del nou restaurant Pepe Vieira a Raxó (Poio), Pontevedra. En el disseny de les instal.lacions, es van tenir en compte les necessitats del servei de banquets per a 300 comensals i del restaurant gastronòmic. Es van adoptar solucions d'alt valor funcional i estètic com el sostre filtrant, bloc de cocció fabricat a mesura, etc.

  • Vista de la  BlancoCook desde la piscina en el hotel W Barcelona
  • Vista de la  BlancoCook desde la piscina en el hotel W Barcelona
  • Vista desde atras de la  BlancoCook en el hotel W Barcelona
  • Vista de la  BlancoCook desde la piscina en el hotel W Barcelona
click per ampliar la imatge

Hotel W Barcelona

Instal.lació del front cooking Blanco Cook a la piscina de l'Hotel.


  • Hospital Vall d'Hebron
  • Hospital Vall d'Hebron
  • Hospital Vall d'Hebron
  • Hospital Vall d'Hebron
click per ampliar la imatge

Hospital Vall d'Hebron – Barcelona

Implantació del sistema de distribució de línea freda a la cuina del departament de traumatología de l'Hospital vall d'Hebron mitjançant estacions i carros BLANCO DS-ONE de convecció forçada.


  • Hospital Casa Maternitat – Barcelona
  • Hospital Casa Maternitat – Barcelona
  • Hospital Casa Maternitat – Barcelona
click per ampliar la imatge

Hospital Clínic – Seu Maternitat – Barcelona

Implantació del sistema de distribució de línea freda de l'Hospital Clínic – Seu Maternitat mitjançant estacions i carros BLANCO DS_ONE de convecció forçada.